5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı kızılırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını sağlar ve insanların ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda mevcut insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kullanım amacı: Koca allıkışmutaş merkezleri yahut stat kabilinden cıvıl cıvıl alanlarda acil çıkış bapsı nüshası elan okkalı ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın bapsı müstacel çıkış sinein kullanılacaksa o dem zaruri koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya yakınlarında ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Domestik itfaiye yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın bütün regülatör gereklilikleri huzurladığından ve güvenli bir tahliye rotası esenlamada çarpıcı evetğundan emin olurlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına Yangın Kapısı katkı sahip olmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page